Kirkegårdsgravning

En stor del af vores arbejdsområde er idag blevet gravkastning og tildækning på vores kirkegårde rundt om i landet. Vi betjener idag til mere end60 kirkegårde og byder hele tiden nye velkommen til. Vi har været i faget siden 1999, så vores erfaring strækker sig en del år tilbage.

Arbejdet udføres med specialbygget minigraver. Fordelen ved denne, er at den kører på bælter og derved har større trykflade, så selv de blødeste områder ikke bliver beskadiget ved overkørsel. Bredden på maskinen er knap 100cm.

Der graves med enten 60cm skovl eller special fremstillet grab, også på 60cm.

 

Ved gravkastningen er vi selvfølgelig behjælpelige fra start til slut. Opgaven udføres i samarbejde med graveren, og efterlades afsikret med kirkegårdens materiel. 

I vinterperioden kan det være nødvendigt at benytte varmemåtte eller el-hammer til opbrydning af frostskorpe. Det sørger vi gerne for.

 

Ved dækning kommer vi med respektfuld etik og sørger for jordarbejdet. Graven efterlades pænt revet og klar til pyntning, så graveren har god tid til materiel oprydning og pyntning af graven. Hvis der mangles materiel til gravkastningen, forhandler vi også dette.

 Vi hjælper gerne med opgravning af planter, flytning af gravminder og andre anlægs-opgaver. Ring venligst for en uddybende gennemgang samt priser.