Isolering

Du forøger værdien af din bolig med en bedre isolering.

Så enkelt er det. Dit hus er mere værd, når varmeregningen

er til at betale, og indeklimaet føles rart.

Vores partner http://www.cbidanmark.dk/

Når du holder bedre på varmen, sparer du penge på varmeregningen. Så simpelt er det. I de fleste tilfælde vil en investering i energirenovering være tjent ind på ganske få år. Og er dit hus sundt og velisoleret, er det selvsagt mere værd på boligmarkedet.

Har du et hus, der er bygget før midten af 1970’erne, er der stor sandsynlighed for, at hulmuren ikke er isoleret tilstrækkeligt. En energi-optimering vil derfor sørge for, at det er slut med at skrue voldsomt op for radiatorerne og sidde i træk op ad en kold og utæt ydermur.

Med både lofts- og hulmursisolering udført hos AK Total, forbedrer du indeklimaet i dit hus markant. At svede inden døre om sommeren og fryse i stuen om vinteren,  hører fortiden til.

 

 

Hulmursisolering er et nemt, hurtigt og effektivt indgreb. Når isoleringsmaterialet skal indblæses i din hulmur, bores der blot et mindre hul i fugen mellem to mursten. Mere skal der ikke til, for at selve isoleringsmaterialet blæses ind. Dermed slipper du for, at isolatøren er nødt til at fjerne hele mursten. Det efterlader din husmur intakt. 

Luften inden døre kommer til at føles bedre og lunere, bl.a. fordi de små ”lommer” af kulde forsvinder. Ud over at du gør huset til et mere behageligt sted at opholde sig, vil en hulmursisolering samtidig mindske risikoen for problemer med fugt og skimmelsvamp.

Du forøger husets værdi og oplever samtidig en fordelagtig besparelse, ved en energirenovering af din bolig med papirisolering udført hos AK Total.

Hos AK Total bliver dit hus serviceret af certificerede isolatører som har den rette viden til at rådgive dig om, hvilket materiale der egner sig til lige præcis dit loft eller din hulmur. Vi undersøger grundigt, inden vi vejleder og rådgiver i, hvad der er den rette løsning.

 

 

Hos AK Total benytter vi os af papirisolering fra den østrigske kvalitetsproducent Isocell. Papirisoleringen fra Isocell er baseret på genbrugsaviser. På den måde er vores papirisolering bæredygtigt på flere planer. Både i form af materialevalg og ved den generelle energioptimering.

Papirisolering fra Isocell yder en højeffektiv isolering og er særdeles modstandsdygtigt over for brandfare. Desuden udmærker papirisolering sig ved at være et ekstremt godt materiale til at transportere fugten ud af din bolig og reducere støjgener. Tætheden af fibrene i papirisolering gør, at luften ikke kan trænge igennem. Når luften ikke kan trænge igennem, kan varmen heller ikke. Det betyder, at du vil opleve en mærkbar forskel på dit indeklima, hele året rundt.

Papirisolering tillader fugten at passere, uden at holde på den. Du får derfor et velisoleret hus, der stadig kan ånde.

Isocell papirisolering er desuden en bæredygtig løsning. Materialet er lavet af genbrugsaviser og du sparer på CO2 regnskabet gennem det nedsatte energiforbrug.

Du vil kunne mærke forskel både sommer og vinter. Slut med at varmen drøner direkte op i atmosfæren ved juletid, og trænger uhindret ned gennem taget når der er hedebølge.

Som en ekstra bonus vil du kunne minimere eventuelle støjgener udefra, idet lyd og luft går samme vej igennem materialer.

Husk, at flere energiselskaber yder tilskud til energirenovering af boligen. Og husk at energitilskuddet skal søges INDEN isoleringsarbejdet går i gang!